Talent is bepalend voor het resultaat

Succesvolle medewerkers dragen in grote mate bij aan het resultaat van uw organisatie, maar helaas is het tegenovergestelde ook waar. Ook in de inkoop en supply chain functie is de invloed van mensen sterk bepalend en dus is het kiezen van nieuwe mensen erg belangrijk. allinScope biedt u ondersteuning bij het vinden en selecteren van de beste medewerkers en managers, voordat ze bij u gaan starten.

Naast het actieve allinScope netwerk kan ook de toepassing van interactieve en social media helpen bij het vinden van potentiële kandidaten voor uw vacante functies en indien nodig aangevuld met gespecialiseerde search en hunt acties. Vervolgens kan door het interviewen, screenen en testen geadviseerd worden welke kandidaat het beste past bij de combinatie van uw organisatie en de vacante functie.

allinScope kan u daarnaast ook adviseren en assisteren bij andere HR activiteiten zoals het opstellen van functie profielen, bepalen van competentie sets, vaststellen van arbeidsvoorwaarden tot en met het verzorgen van outplacement.

Website by Bitwise